11. 6. 2018.

ГОРАН И ПРИЈАТЕЉИ
Уторак, 12. јун - 19.30 часова 
Градска библиотека ПАНЧЕВО 

Ускоро:
Нови Сад - Градска библиотека 
Сремски Карловци - Митрополија
Добој и Бања Лука
srboart011@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар